Menu

Félúton Alapítvány

Cím:
1172 Budapest, Liget sor 26
Webcím: http://www.feluton.hu
Vezető: Kovács Csaba ügyvezető, kuratóriumi titkár
Vezető elérhetőségei:
1172 Budapest , Liget sor 26

Telefon:
+36 1 258 6878

Ellátási szerződés köttetett Budapest Főváros XV. ker. Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzata, valamint a Félúton Alapítvány között 2006. október 10-től pszichiátriai és szenvedélybetegek nappali és átmeneti ellátása, mint személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátás folyamatos biztosításával a Budapest XV. kerületben bejelentett lakóhellyel rendelkező rászorultak részére. A Félúton Alapítvány vállalta, hogy a korábban pszichiátriai vagy szenvedélybetegsége miatt kezelés alatt álló, illetve pszichiátriai vagy szenvedélybetegek intézményében gondozott rászoruló személyek részére igény szerint nappali ellátást (maximum 12 fő rászoruló részére), átmeneti ellátás keretében legfeljebb 2 éves időtartamra bentlakásos intézményi elhelyezést biztosít 6 fő rászoruló részére. Az ellátás időtartama alatt biztosítja a megfelelő szakemberek részvételét, az önsegítő csoportok működtetését, elősegíti az ellátottak foglalkoztatását.

Félút Centrum
1172 Budapest, Liget sor 26.
Telefon:+36 1 258 6878
Fax:+36 1 258 1788

Intézményük azoknak nyújt átfogó segítséget, akiknek lelki, fizikai, szociális problémát jelent az alkoholfogyasztás és/vagy a szerencsejáték rendszeres használata. A programban résztvevők a 12 hetes terápia során hatékony módszert sajátíthatnak el a függőségükből való felépüléshez. A szenvedélybetegség egy összetett lelki, szellemi és fizikai rendellenesség, amely az egész családot érinti, ezért a problémával küzdők hozzátartozói számára is lehetőséget nyújtanak a támogatásra. Ellátásuk nappali (bejárós) és átmeneti (bentlakásos) formában vehető igénybe.

Your Self Centrum
1171 Budapest, Péceli út 119.
Telefon: +36 1 253 8166
Fax: +36 1 253 5199

Pszichés problémával (pl.: skizofrénia, depresszió, szorongásos problémák) küzdő személyeknek nyújtanak átfogó, szakszerű segítséget, ambuláns valamint bentlakásos formában egyaránt Budapest XVII. kerületében – Rákoscsabán. Az egyéni- és csoportterápiás foglalkozásaikon való részvétellel klienseik a saját állapotjavulásuk elérésének aktív részesei.

Ellátási szerződés

Répszolg

Palota-15

Palota-Holding

XV-media

Gazdasági Működtetési Központ

CSAPI-15 Kft.