Menu

Tizenöt2035 Óvodai Rajzpályázat

Publikálás dátuma:2020. október 14.
Érvényessége:
2020. október 14. (szerda) -
2020. november 15. (vasárnap)

Budapest Főváros XV. Kerület Önkormányzata a Pro Regio Non-profit Kft. közreműködésével, valamint a JCDecaux és az XVMédia Non-profit Kft. támogatásával óvodai rajzpályázatot hirdet „Tizenöt2035” címmel a XV. kerületi óvodás korú gyermekek, óvodai csoportok számára.

A RAJZPÁLYÁZAT TÉMÁJA: Mi az, amit a gyerekek szeretnek a kerületben, a szűk környezetükben? Mi az, amin változtatnának? Milyennek képzelik a kerületet, lakókörnyezetüket 15 év múlva?

A PÁLYÁZÓK KÖRE: a XV. kerület intézményeinek óvodás korú gyermekei, óvodás csoportjai.

A PÁLYÁZAT RÉSZLETEI: Pályázatot benyújtani egyénileg vagy csoportosan lehet. Egy gyermektől/csoporttól egy pályamunkát fogadunk el. A pályaművek bármilyen felületre (papír, vászon, egyebek) szabadon választott technikával készülhetnek (rajz, festmény, vegyes technika).

MÉRET: A4

A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK MÓDJA: a műveket az adott tagóvoda vezetőjéhez kell eljuttatni személyesen vagy szkennelve, fényképen e-mailben, aki 2020. november 15-ig továbbítja a tizenot2035@bpxv.hu e-mail címre vagy leadja személyesen a Polgármesteri Kabinet Titkárságán. Az e-mail tárgya: Tizenöt2035 Rajzpályázat.

Minden pályázathoz mellékelni kell a letölthető Adatlapot (kitöltve, szülő részéről aláírva) a pályázatot segítő óvodapedagógus adataival (név, telefonszámok, e-mail cím, aláírás, pecsét).

BENYÚJTANDÓK: pályamű, adatlap (aláírás, dátum)

A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK HATÁRIDEJE: 2020. november 15.

A PÁLYAMUNKÁK ELBÍRÁLÁSA: 2020. december 15.

DÍJAZÁS: a legjobb 10 alkotás könyvutalványban részesül, mindezeken túl a legjobb 10 alkotás megjelenik a XV. kerületben lévő JCDecaux buszmegállók Citylight felületein, valamint az ÉLETKépek újságban is. Szülői beleegyezés esetén kisfilmek is készülnek a nyertes alkotókról és műveikről.

Az összes pályaművet közzétesszük a www.bpxv.hu honlapon, valamint a teljes anyagból kiállítást is szervezünk.

Répszolg

Palota-15

Palota-Holding

XV-media

Gazdasági Működtetési Központ

CSAPI-15 Kft.